Industria șampaniei, pierderi de 60 milioane € din cauza amânării deciziei în dosarul Dragnea

Guvernarea PSD, dar și justiția lașă ce a îngenunchiat în fața mai-marilor zilei, dă o nouă lovitură economiei UE amânând o decizie în dosarul lui Liviu Dragnea, în care președintele Camerei Deputaților este acuzat că a angajat două femei la stat în loc să le plătească din buzunarul propriu.

„Previziunile arătau pentru această zi, mai ales că decizia urma să fie dată la primele ore ale dimineții, vânzări de șampanie de minim 60 de milioane de euro, pentru că românii, oamenii cinstiți care au mai rămas pe aici, dar chiar și o parte din membrii PSD, ar fi sărbătorit ca la Formula 1 această frumoasă condamnare. Așa, o amânare în proces înseamnă pierderi enorme pentru această industrie, dar și pentru altele”, a explicat Adrian Neagu, somelier expert în șampanii și alte băuturi de sărbătoare.

Pe lângă șampanie, și comercianții altor băuturi se plâng de amânarea acestei decizii, dar și cârciumarii. „Oamenii nu prea beau marțea, că le e frică de cele trei ceasuri rele, dacă te prinde poliția beat pe stradă, pișat pe pantaloni și delirând și te pune prim-ministru? Riscă cineva așa ceva. O condamnare ar fi dat un avânt binevenit teraselor din capitală dar și din țară”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 mai 2018 13:47
Citește mai mult despre: dosar Dragnea sampanie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult