Ineficiență! Un grup de prieteni discută zilnic la bere criza refugiaților și încă n-a găsit soluția

Problema refugiaților este mult mai complicată decât pare. O dovedește un grup de prieteni care iese la bere seară de seară și care, deși discută problema refugiaților de câteva săptămâni, încă n-a găsit soluția. Iar asta în condițiile în care petrec în fiecare seară minim 5 ore ca să dezbată criza refugiaților.

”În primul rând e imposibil să ajungem la un punct comun”, spune unul din participanți. ”Unii sunt pentru integrarea lor în Europa, în timp ce alții vor să le fie interzis accesul. Ulterior, pe la a cincea bere, unii se radicalizează și devin nostalgici după nazism și cer inclusiv eliminarea fizică a refugiaților.”

Grupul merită însă respectul tuturor, pentru că e decis să insiste pe problema refugiaților cât va fi nevoie. ”O să tot ieșim la bere să discutăm despre refugiați mult timp de aici încolo”, spune unul din bărbații preocupați de soarta Europei. ”Eu chiar îmi anunț soția în fiecare seară că problema refugiaților este complicată și e posibil să ajung târziu acasă din cauza ei, atât de mult mă preocupă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 septembrie 2015 14:34
Citește mai mult despre: bere refugiati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult