Nici nu a fost bine instalată în funcția de premier al României, că Viorica Dăncilă deja dă dovadă de o ineficiență crasă. Surse oficiale din guvern au confirmat faptul că aceasta nu se poate opri din cumpărat clepsidre, iar niciunul dintre consilierii ei nu i-au atras atenția că acestea se pot folosi într-un mod extrem de simplu: întorcându-le invers.

viorica_de_la_tara.jpg "Eu sunt mai de modă veche, îmi plac obiectele de genul acesta, mai tradiționale. Nu-s de acord cu gadget-urile moderne, cum ar fi ceasul cu pendulă sau poziția soarelui", a declarat proaspătul premier. "Problema e că se consumă foarte repede, în numai trei minute tot nisipul s-a scurs, și sunt nevoită să cumpăr mereu altele și altele. Acum am ajuns la 174 de clepsidre, și nu mai am loc în birou. O să convoc o ședință de urgență, ca să găsim o soluție", a mai spus aceasta.

Ca să o scutească de suferință, un consilier a gândit o soluție temporară la problema Vioricăi Dăncilă. "Am comandat câteva clepsidre uriașe, de 7 metri înălțime și 10 metri cubi de nisip, care sperăm să țină până deslușim misterul acestui obiect", a declarat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Friday, 19.01.2018 12:51 Politic

National Cinematografic