Nici nu a fost bine instalată în funcția de premier al României, că Viorica Dăncilă deja dă dovadă de o ineficiență crasă. Surse oficiale din guvern au confirmat faptul că aceasta nu se poate opri din cumpărat clepsidre, iar niciunul dintre consilierii ei nu i-au atras atenția că acestea se pot folosi într-un mod extrem de simplu: întorcându-le invers.

viorica_de_la_tara.jpg "Eu sunt mai de modă veche, îmi plac obiectele de genul acesta, mai tradiționale. Nu-s de acord cu gadget-urile moderne, cum ar fi ceasul cu pendulă sau poziția soarelui", a declarat proaspătul premier. "Problema e că se consumă foarte repede, în numai trei minute tot nisipul s-a scurs, și sunt nevoită să cumpăr mereu altele și altele. Acum am ajuns la 174 de clepsidre, și nu mai am loc în birou. O să convoc o ședință de urgență, ca să găsim o soluție", a mai spus aceasta.

Ca să o scutească de suferință, un consilier a gândit o soluție temporară la problema Vioricăi Dăncilă. "Am comandat câteva clepsidre uriașe, de 7 metri înălțime și 10 metri cubi de nisip, care sperăm să țină până deslușim misterul acestui obiect", a declarat acesta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Friday, 19.01.2018 09:51 Politic

National Cinematografic