Ineficiență! Viorica Dăncilă își cumpără încontinuu clepsidre, în loc să le întoarcă invers

Nici nu a fost bine instalată în funcția de premier al României, că Viorica Dăncilă deja dă dovadă de o ineficiență crasă. Surse oficiale din guvern au confirmat faptul că aceasta nu se poate opri din cumpărat clepsidre, iar niciunul dintre consilierii ei nu i-au atras atenția că acestea se pot folosi într-un mod extrem de simplu: întorcându-le invers.

„Eu sunt mai de modă veche, îmi plac obiectele de genul acesta, mai tradiționale. Nu-s de acord cu gadget-urile moderne, cum ar fi ceasul cu pendulă sau poziția soarelui”, a declarat proaspătul premier. „Problema e că se consumă foarte repede, în numai trei minute tot nisipul s-a scurs, și sunt nevoită să cumpăr mereu altele și altele. Acum am ajuns la 174 de clepsidre, și nu mai am loc în birou. O să convoc o ședință de urgență, ca să găsim o soluție”, a mai spus aceasta.

Ca să o scutească de suferință, un consilier a gândit o soluție temporară la problema Vioricăi Dăncilă. „Am comandat câteva clepsidre uriașe, de 7 metri înălțime și 10 metri cubi de nisip, care sperăm să țină până deslușim misterul acestui obiect”, a declarat acesta.

Scris de Luchian
19 ianuarie 2018 10:01
Citește mai mult despre: clepsidra PSD Viorica Dancila

Alte articole

Vezi mai mult