Inevitabilul s-a produs! Din cauza temperaturilor ridicate de afară, Guvernul va mări TVA-ul la 38%

Reunit în şedinţă de urgenţă azi dimineaţă, guvernul a decis o serie de măsuri care să contracareze vremea plăcută de afară, cea mai importantă fiind creşterea TVA-ului la 38%, inclusiv la produsele speciale. Un TVA de 38% va fi aplicat la toate produsele, inclusiv cele alimentare, începând de luna viitoare.

„Nu putem lăsa poporul să umble aşa, nedumerit pe stradă. Am văzut chiar câţiva tineri, tot mai des în ultima vreme, care zâmbeau şi se alergau de parcă ar fi venit primăvara. Asta nu e o atitudine care ne va face să trecem prin criza economică şi regimul Băsescu”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Tot din cauza temperaturilor ridicate şi a lipsei de zăpadă în staţiunile montane, guvernul a decis dublarea taxelor pentru operatorii de turism, şi triplarea taxelor ce trebuie plătite de hotelierii de la munte în această perioadă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 februarie 2014 04:02

Alte articole

Vezi mai mult