Inexplicabil! Cocalar cu 6 case, ignorat la verificările masive ale ANAF-ului

ANAF-ul s-a lăudat că va începe verificări masive ale românilor care nu-și pot justifica integral averile, dar deja încep să apară semne de întrebare privind profesionalismul instituției. În loc să se apuce direct de controale, ANAF doar se laudă că o va face, de parcă mai degrabă ar vrea să-i avertizeze pe evazioniști, nu să-i verifice.

Pe urmă, printre cei peste 500.000 de români pe care ANAF-ul spune că îi va verifica nu se află și un celebru cocalar român care a obținut șase case dintr-un salariu de profesor. În loc să fie primul care va fi luat la întrebări, el va fi ignorat complet de inspectorii instituției. ANAF spune că știe de situația cocalarului, dar că n-are ce face.

„Și dacă am vrea și tot n-am putea să-l verificăm“, spune în apărarea sa șeful ANAF. „În primul rând, nu e niciodată acasă, că e tot timpul plecat în vacanță pe undeva. Pe urmă, chiar dacă inspectorii noștri l-ar găsi acasă, nu poți comunica cu el. E mut. Stă ore întregi fără să scoată un cuvânt. Un control la el ar fi extrem de contraproductiv.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 iunie 2022 18:02
Citește mai mult despre: ANAF cocalar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult