Inexplicabil! Cristian Buşoi a demisionat, la doar 5 zile de la primul său like pe Facebook

Prezent pe Facebook încă din 2007, Cristian Bușoi tocmai se laudă c-a devenit viral: a obținut primul său like în 12 ani de activitate. Ce-i drept, Cristian Bușoi a mai obținut un like acum mai bine de 10 ani, de la mama sa, dar aceasta i l-a retras, de jenă, după ce fiul ei a început să apară la televizor și să spună tâmpenii.

De data asta, însă, like-ul e tot acolo la mai bine de 5 zile de când a fost oferit. Ceea ce-l face pe Bușoi să se considere un politician viral. Dar, cu toate acestea, Cristian Bușoi a demisionat din fruntea organizației PNL București, ”în plin val de viralitate”, după cum singur a apreciat. Nimeni nu înțelege gestul său – nici colegii de partid, nici familia.

Cristian Bușoi a risipit însă azi nedumeririle. ”Pur și simplu am decis să mă retrag în plină glorie”, a spus penelistul. ”Un like e un like și probabil vor mai trece alți 10 ani până să mai primesc unul, așa că prefer ca lumea să-și aducă aminte de mine ca fiind «politicianul cu un like», nu «penibilul care a dus PNL-ul la 15% în București».”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 iunie 2019 11:52
Citește mai mult despre: PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult