Inexplicabil! Nici în cel de-al treilea guvern PSD nu și-a găsit loc Alexandru Arșinel, deși este o mare jigodie

Surprinde faptul că într-un guvern format din slugi, agramați, senili și incompetenți nu și-a găsit loc și o jigodie. Marele perdant este Alexandru Arșinel, unanim recunoscut drept o mare jigodie. Cea mai vehiculată variantă spune că Liviu Dragnea vrea să rămână jigodia supremă și, dacă el nu are acces la o funcție oficială în guvern, nici o altă jogodie să n-aibă.

”Da, normal că sunt dezamăgit, că de pe urma funcției de ministru mă mai alegeam cu o pensie specială, pe lângă cele de revoluționar, de actor, de donator și de cosmonaut cu rol determinat în explorarea spațiului”, a răbufnit Alexandru Arșinel. ”Dar eu rămân alături de PSD, pentru că speranța moare ultima și sunt convins că până la urmă mă voi alege cu o funcție care să-mi aducă bani fără să fac nimic.”

Deși spune că încă nu și-a pierdut speranța, Alexandru Arșinel este vizibil afectat de nenumirea în noul guvern PSD. ”Mi-a spus că simte niște mici trepidații și că respiră greu”, spune medicul jigodiei. ”Mi-a cerut să-i fac niște transplanturi, să-i înlocuiesc preventiv toate organele importante. I-am dat niște pastile și sper să se liniștească, că altfel nu voi avea încotro și chiar va trebui să-i fac rost de organe pentru transplant peste rând, așa cum e el obișnuit.”


Scris de Calin
29 ianuarie 2018 17:01
Citește mai mult despre: arsinel guvern

Alte articole

Vezi mai mult