Infractorul condamnat definitiv Dragnea insistă: ”Depun moțiune, PSD intră în sevraj dacă nu fură”

Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea insistă cu depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Dacian Cioloș. Infractorul se plânge că colegii lui de partid dau semne de nerăbdare, că n-au mai furat din banul public deja de câteva luni bune și că situația asta riscă să degenereze crunt.

”Sunt semne clare de sevraj”, spune infractorul din fruntea PSD. ”Din cauza acestor tehnocrați nenorociți noi suntem acuma văduviți de motivul care ne-a făcut să intrăm în politică și în PSD: furatul din banul public. Nu poți fura dacă nu ești la guvernare. Și aici nu e vorba doar de PSD, ci și de colegii noștri din PNL, ALDE sau PMP. Aud tot mai des voci revoltate care se întreabă «Băi, dar noi când dracu’ mai furăm?»”

Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea spune că singurul lucru care mai ține partidul său de hoți în viață este faptul că pesediștii au furat enorm de fiecare dată când au fost la guvernare. ”Trăim din ce-am furat în timpul guvernului Ponta, dar nici banii ăia nu-s infiniți. Tehnocrații trebuie să plece, ca să ne întoarcem noi la furat!”, a tunat infractorul din fruntea PSD.

Scris de Calin
5 august 2016 14:08
Citește mai mult despre: Ciolos Dragnea furat PSD

Alte articole

Vezi mai mult