Ingenios! Un candidat a pus manele la cortul electoral și a strâns deja un milion de semnături

Românii sunt sătui de promisiuni goale care nu țin de foame. Deși orașele sunt plin de corturi ale candidaților la primării care vor să ia votul oamenilor, românii nu se înghesuie să semneze pentru ei. Dar există și excepții, cum e cazul lui Decebal Popescu, care a pus la cortul său electoral și manele.

„În două ore am strâns un milion de semnături. Coada se întindea 7 kilometri și a trebuit să dăm comandă la o tipografie fulger să mai facem formulare. Unii oameni nu au mai avut răbdare și au venit ei cu formularele de-acasă, gata completate. Alții săreau din tramvai să ajungă mai repede”, spune ingeniosul Decebal Popescu.

Singura problemă e că, tehnic, acesta nu dorea să candideze nicăiei. „Eu am pus cortul cu manele și un grătar că voiam să fac un ciubuc cu oamenii ăștia care se învârt pe-aci. Am dat un pic o melodie, am pus primul mic la sfârâit și s-au năpustit ăștia pe mine”, explică Popescu. Acesta este acum obligat să candideze la primărie, întrucât există o prevedere în codul electoral care spune că, dacă ai strâns un milion de semnături, candidatura nu este doar necesară, este și imperativă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: corturi electorale manele mici

Alte articole

Vezi mai mult