Îngrijorare la nivel mondial! Coreea de Nord a testat cu succes un nou produs McDonald’s

Ochii întregii lumi stau pe regimul comunist din Coreea de Nord! Phenianul a anunţat că a reuşit să testeze cu succes un nou produs McDonald’s miniaturizat, dar cu o putere calorică devastatoare pentru orice fiinţă umană, fapt care a stârnit îngrijorare la nivelul statelor membre ONU.

Îngrijorarea este sporită şi de silueta tot mai voluminoasă a liderului nord-coreean, Kim Jong-un. „Imaginile luate prin satelit demonstrează că liderul de la Phenian s-a îngrăşat foarte tare în ultimul timp. Kilogramele în plus pe care le-a luat sunt dovada vie că testele alimentare cu produse McDonald’s au scăpat de sub control în Coreea de Nord”, a avertizat un specialist militar american.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a condamnat public testul alimentar nord-coreean. „Este o încălcare clară şi gravă a rezoluţiilor Consiliului de Menţinere a Siluetei. Avem de-a face cu un gest profund destabilizator şi se impune o reacţie fermă din partea comunităţii internaţionale”, a declarat acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult