Inovație! Au apărut televizoarele rotunde, pentru ca românii să nu se mai laude că au diagonala mare

Sătul să-i audă pe români că se laudă cu o mărime a diagonalei în totală discordanță cu realitatea, un mare producător de televizoare a scos pe piață un nou model, cu formă rotundă, sperând să elimine astfel disputele dintre români, pe subiectul cine are mai mulți centimetri.

„Pur și simplu ne-am săturat de aceste minciuni. Ne afectează negativ afacerile, pentru că lumea vine la noi și cere televizoare cu diagonale de 4-5000 de centimetri, că așa i-au auzit pe alții lăudându-se. Iar noi nu producem diagonale mai mari de 130 de centimetri. Românii, în special bărbații, trebuie să devină sinceri cu ei înșiși și să recunoască că nu o au atât de mare, diagonala, altfel ne vor obliga să producem tot felul de televizoare cu forme ciudate”, a declarat un reprezentant din industria televizoarelor.

Reprezentanții companiei nu au luat, însă, în calcul, inventivitatea nativă a românilor. „Dacă nu ne mai putem lăuda cu diagonala, ne vom lăuda cu diametrul, sau chiar cu circumferința, că oricum e mai mare și decât diametrul și decât realitatea”, spune Victor R, împătimit al mărimilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
18 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult