Sătul să-i audă pe români că se laudă cu o mărime a diagonalei în totală discordanță cu realitatea, un mare producător de televizoare a scos pe piață un nou model, cu formă rotundă, sperând să elimine astfel disputele dintre români, pe subiectul cine are mai mulți centimetri.

tv_rotund_laudat_diagonala.jpg
"Pur și simplu ne-am săturat de aceste minciuni. Ne afectează negativ afacerile, pentru că lumea vine la noi și cere televizoare cu diagonale de 4-5000 de centimetri, că așa i-au auzit pe alții lăudându-se. Iar noi nu producem diagonale mai mari de 130 de centimetri. Românii, în special bărbații, trebuie să devină sinceri cu ei înșiși și să recunoască că nu o au atât de mare, diagonala, altfel ne vor obliga să producem tot felul de televizoare cu forme ciudate", a declarat un reprezentant din industria televizoarelor.

Reprezentanții companiei nu au luat, însă, în calcul, inventivitatea nativă a românilor. "Dacă nu ne mai putem lăuda cu diagonala, ne vom lăuda cu diametrul, sau chiar cu circumferința, că oricum e mai mare și decât diametrul și decât realitatea", spune Victor R, împătimit al mărimilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Saturday, 18.04.2015 15:21 Politic

National Cinematografic