Sătul să-i audă pe români că se laudă cu o mărime a diagonalei în totală discordanță cu realitatea, un mare producător de televizoare a scos pe piață un nou model, cu formă rotundă, sperând să elimine astfel disputele dintre români, pe subiectul cine are mai mulți centimetri.

tv_rotund_laudat_diagonala.jpg
"Pur și simplu ne-am săturat de aceste minciuni. Ne afectează negativ afacerile, pentru că lumea vine la noi și cere televizoare cu diagonale de 4-5000 de centimetri, că așa i-au auzit pe alții lăudându-se. Iar noi nu producem diagonale mai mari de 130 de centimetri. Românii, în special bărbații, trebuie să devină sinceri cu ei înșiși și să recunoască că nu o au atât de mare, diagonala, altfel ne vor obliga să producem tot felul de televizoare cu forme ciudate", a declarat un reprezentant din industria televizoarelor.

Reprezentanții companiei nu au luat, însă, în calcul, inventivitatea nativă a românilor. "Dacă nu ne mai putem lăuda cu diagonala, ne vom lăuda cu diametrul, sau chiar cu circumferința, că oricum e mai mare și decât diametrul și decât realitatea", spune Victor R, împătimit al mărimilor.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Saturday, 18.04.2015 12:21 Politic

National Cinematografic