Inspectorii ANAF neagă orice conspiraţie: “Dragnea doar ne-a dat o adresă, nu ştiam că acolo e Rise”

V-aţi inflamat degeaba pe Facebook! Inspectorii ANAF nu au descins la sediul Rise Project la ordinul nimănui, şi orice fel de poliţie politică este exclusă în cazul verificării inopinate la sediul jurnaliştilor de investigaţie: “Domnul Dragnea ne-a dat pur şi simplu o adresă, am mers acolo în control. N-aveam de unde să ştim că acolo e Rise, noi executam o simplă comandă”, spune unul din inspectorii ANAF care au descins la Rise Project.

“Ieri dl Dragnea ne-a mai trimis şi la alte adrese. Am înţeles că într-un loc ar fi fost redacţia Hotnews. N-aveam de unde să ştim. Noi nici nu ştim să citim foarte bine. Doar ne uităm prin acte şi dacă vedem scris SOROS undeva, dăm o amendă, luăm dosarul respectiv şi-l sunăm pe dl Dragnea. Noi nu ne băgăm, e treaba lor ce fac mai departe”, spune Victor T, inspector ANAF.

Şeful ANAF confirmă declaraţiile inspectorilor: “Când m-a numit director la ANAF, Liviu Dragnea mi-a spus că modul de lucru al inspectorilor se va modifica, în sensul că Liviu Dragnea o să ne dea doar adresa companiilor pe care vrea să le verificăm. E mult mai bine să existe un anonimat, să nu ştim pe cine verificăm. În felul acesta ne facem treaba mult mai profesionist”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 iulie 2017 14:07
Citește mai mult despre: ANAF Liviu Dragnea Rise Project

Alte articole

Vezi mai mult