Inspirat de succesul Jurassic World, Ion Iliescu a prins curaj și vrea să refacă FSN-ul

Nu toată lumea a tras concluziile potrivite în urma succesului la box-office al filmului Jurassic World. Un astfel de caz este și Ion Iliescu, cunoscut lider comunist, care a decis să refacă FSN-ul „mai ales acum, că au revenit dinozaurii la modă”.

„L-am sunat pe tovarășul Cozmâncă și i-am zis „Uite Tavi, vezi că am avut dreptate! E iar vremea noastră. Ăștia tinerii, Dragnea, Blaga, n-au făcut nici o brânză”. E nevoie de noi”, a povestit Ion Iliescu. Octav Cozmâncă a acceptat imediat să înceapă negocierile cu toate forțele politice pentru a reface FSN-ul. Acesta va cuprinde, practic, toate partidele actuale, PSD, PNL, UNPR, PC etc. Singurii care rămân pe afară sunt, ca de obicei, Radu Câmpeanu cu PNL aripa Câmpeanu și Neagu Djuvara.

Noua reuniune a FSN a debutat cu o vizită la sediul PNȚCD, unde bătrâneii i-au spart xeroxul lui Aurelian Pavelescu și i-au aruncat imprimanta pe geam, susținând că tipărește dolari falși cu ea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 iunie 2015 07:06

Alte articole

Vezi mai mult