This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

În viață există momente în care trebuie să alegi și pentru cetățenii români, alegerile sunt de cele mai multe ori foarte simple. E și cazul lui Marian Coltea din Berceni, uin bărbat supraponderal în vârstă de 30 de ani, care a luat BAC-ul pe pile şi are o mașină înmatriculată pe Ruse.renuntare_cetatenie.jpg

Aici intervine statul român, care l-a obligat fie s-o ducă la Remat, fie să-i schimbe numerele, în caz contrar fiind obligat să plătească încă o taxă. Într-o mişcare surprinzătoare, Marian s-a dus la registrul de stare civilă și a renunțat la cetățenia română, devenind un apatrid, spunând că "decât să le mai dau alţi bani hoţilor ăstora, mai bine le dau m*ie".

Potrivit registrului, pe formular Marian a scris la “Motive de renunţare”: “Mă piş pe ţara asta şi pe toate autorităţile corupte ale acestui stat mafiot”, în aplauzele celor câteva sute de români aflaţi la coadă la renunţare la cetăţenie.

Probabil nu e o surpriză pentru nimeni, dar de când e apatrid Marian e mult mai bine văzut în Uniunea Europeană, unde cetăţenia română echivalează cu un handicap social. Acesta a fost convocat de ambasadorul SUA, care l-a felicitat pentru verticalitate şi i-a oferit o viză de State, pe care chiţibuşarul Marian a refuzat-o însă, spunând că "Nu vreau să nimeresc din lac în puţ. O ţară momentan condusă de imbecilul de Trump nu prea mă atrage".

Scris de Ionut | Monday, 04.12.2017 11:30 Politic

National Cinematografic