Inspirat! În loc să renunţe la numerele bulgăreşti, un bucureştean a renunţat la cetăţenia română

În viață există momente în care trebuie să alegi și pentru cetățenii români, alegerile sunt de cele mai multe ori foarte simple. E și cazul lui Marian Coltea din Berceni, uin bărbat supraponderal în vârstă de 30 de ani, care a luat BAC-ul pe pile şi are o mașină înmatriculată pe Ruse.

Aici intervine statul român, care l-a obligat fie s-o ducă la Remat, fie să-i schimbe numerele, în caz contrar fiind obligat să plătească încă o taxă. Într-o mişcare surprinzătoare, Marian s-a dus la registrul de stare civilă și a renunțat la cetățenia română, devenind un apatrid, spunând că „decât să le mai dau alţi bani hoţilor ăstora, mai bine le dau m*ie”.

Potrivit registrului, pe formular Marian a scris la “Motive de renunţare”: “Mă piş pe ţara asta şi pe toate autorităţile corupte ale acestui stat mafiot”, în aplauzele celor câteva sute de români aflaţi la coadă la renunţare la cetăţenie.

Probabil nu e o surpriză pentru nimeni, dar de când e apatrid Marian e mult mai bine văzut în Uniunea Europeană, unde cetăţenia română echivalează cu un handicap social. Acesta a fost convocat de ambasadorul SUA, care l-a felicitat pentru verticalitate şi i-a oferit o viză de State, pe care chiţibuşarul Marian a refuzat-o însă, spunând că „Nu vreau să nimeresc din lac în puţ. O ţară momentan condusă de imbecilul de Trump nu prea mă atrage”.

Scris de Ionut
4 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: cetatenie numere Bulgaria

Alte articole

Vezi mai mult