Instituţia din domeniul securităţii “La Cocoşatu” confirmă prezenţa lui Oprea, în seara accidentului

Deşi pe internet se spune că vicepremierul Gabriel Oprea ar fi fost la o cârciumă şi poliţistul de la rutieră ar fi murit în timp ce elibera traficul să treacă coloana lui oficială, surse din interiorul cunoscutei instituţii de securitate “La Cocoşatu” dezmint această ipoteză şi confirmă declaraţia lui Oprea, cum că era la o instituţie din domeniul securităţii din Băneasa.

Se pare că în seara respectivă Gabriel Oprea ar fi securizat mai mulţi mici în respectiva instituţie, după care ar fi pornit în grabă să verifice potenţialul geostrategic al unor beri, la o altă instituţie din domeniul securităţii, din zona 13 Septembrie: “Pe drum, din păcate poliţistul a uitat că e în România şi că trebuie să se aştepte să apară din senin câte un crater în asfalt”, ar fi declarat Oprea.

Din respect pentru sursele noastre în domeniul securităţii, nu vom divulga identitatea lui Nea Sandu Cocoşatu’, care ne-a dat informaţia. Totodată, îi mulţumim lui Gabriel Oprea pentru neostoita sa muncă din domeniul securităţii, pentru că e bine de ştiut că dl Oprea n-a fost toată viaţa şoferul lui Miron Cozma, ci a avut şi alte funcţii în Securitate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 octombrie 2015 12:10

Alte articole

Vezi mai mult