Întârzierile CFR ne-au salvat din nou! Minerii chemaţi de Iliescu au ratat protestul şi de data asta

Istoria ne dă încă o lecţie preţioasă: cine se bazează pe mersul trenurilor pierde bătălia! Deşi trebuiau să intervină în forţă la protestele de aseară, minerii chemaţi de Iliescu sunt încă în trenuri, după ce, potrivit martorilor oculari, s-ar fi împotmolit “undeva pe la Filiaşi”.

“La primul semn că se strâng tinerii în stradă, domnul preşedinte onorific Ion Iliescu a dat câteva telefoane în Valea Jiului, pe unde mai avea prieteni”, spune Geani Ţâră, locuitor din Vulcan. “Cu chiu, cu vai, s-au strâns trei trenuri de mineri bătrâni, dar ştiţi şi voi cum merge CFR-ul iarna. Pe la Petroşani au rămas înzăpeziţi, la Târgu Jiu s-au stricat semnalele, acum au ajuns într-o porţiune de traseu unde s-a furat şina. Bieţii de ei, cred că le-au îngheţat ciolanele”

“Îmi bag picioarele, nu mai bat studenţi cât oi trăi. Cred că e a şasea mineriadă ratată din ultimii zece ani, domnul Iliescu chiar ar trebui să ia în considerare un contract cu Wizz Air”, spune Toma Cârlescu, ortac din Valea Jiului.

Până la soluţionarea problemelor logistice, protestele vor fi reprimate de bonele filipineze ale nomenclaturii PSD, care, deşi nu au aceeaşi forţă fizică, ajung mult mai repede cu metroul din Primăverii în Piaţa Universităţii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
30 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult