Două ore tensionate la Secția Specială de Investigare a Magistraților. Codruța Kövesi a așteptat răbdătoare să-i fie adresate întrebările, însă așa-zișii procurori care trebuiau s-o interogheze au tăcut mâlc. Unul singur a deschis gura la un moment dat, însă doar ca să anunțe că se duce până la toaletă, după ce Codruța s-a încruntat la el. Acesta a ieșit din sala de audieri vizibil pișat pe el.codruta_interogatoriu.jpg

Procurorii aduși s-o investigheze pe Codruța au refuzat să intre în sală neînsoțiți de jandarmi și au declarat că ar trebui să vină Tudorel s-o interogheze, ”dacă ar avea coaie”. Cererea lor ca fosta șefă DNA să fie băgată într-o cușcă pentru mai multă siguranță a fost respinsă, după ce un jandarm a făcut infarct.

Acuzațiile aduse Codruței sunt grave. Tudorel Toader spune că din cauza ei eliberarea tuturor infractorilor din pușcării durează nepermis de mult: ”Nu putem noi să eliberăm cât poate Codruța să aresteze”, a spus ministrul justiției.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.02.2019 10:52 Politic

National Cinematografic