Intervenţie promptă a agenţilor SPP după ce lui Ciucă i s-a dezlegat un şiret

Un incident de securitate naţională a umbrit ieri deschiderea anului şcolar la Şcoala cu clasele I-III din Craiova! Aflat în vizită la prestigioasa sa „alma mater”, premierul Varlaam Ciucă a fost victima unei dezlegări spontane a şireturilor de la başchetul stâng.

Din fericire, agenţii SPP care îl însoţeau au intervenit exemplar, legându-i cât ai clipi şiretul buclucaş şi prevenind o împiedicare pe cât de spectaculoasă, pe atât de periculoasă pentru bunăstarea şi stabilitatea României.

„A fost un moment de tensiune în aer, când premierul Gerald Ciucă şi-a dat seama că are şireturile dezlegate. A întrerupt discursul, s-a uitat în jos, tremura, fruntea începuse să-i transpire de emoţie… Noroc cu sepepiştii. Mereu vigilenţi!”, spune Gigi, elev în clasa a III-a şi martor ocular la eveniment.

„Sigur că m-aş fi descurcat şi singur. În misiunile mele din Uzbekistan m-am legat singur la bocanci de zeci de ori. Chiar şi lucrarea mea de doctorat conţine un capitol despre legatul şireturilor, cred”, a declarat premierul Martin Ciucă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
6 septembrie 2022 13:36
Citește mai mult despre: ciuca discurs sireturi spp

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult