Interviu cu Tokes Laszlo, perversul de pe Târgu Secuiesc

TNR: Domule Tokes, prin Parlamentul European se zvonește că de fapt sunteți un român deghizat în ungur. Este adevărat?
Tokes Laszlo: Nu este nicio adevăr din cât spuneți.

TNR: Noi am auzit că de fapt vă cheamă Trântoraș Lazăr și că sunteți de profesie păstor, adică cioban moldovean.
T.L.: Nem, nem trântor. Am fost acolo, domnule, în Parlamentul European, și nimeni nu zis așa la mine. Într-adevăr, doi dintre europarlamentari m-au apostat cu un secure și m-au lovit aici, direct în brand. Eu am muncit foarte mult să fac brandul ăsta, „Tokes Laszlo”, iar ei mi-a dat de mi l-a julit.


TNR:
Și ce ați făcut?
T.L.: Am pus mâna, i-am luat securele din mână și i-am despicat căpățâna în doi, iar la altul i-am dat perversa ca pe Târgu Secuiesc, de i-am deschis asta… cum îi spune… Ochii, i-am deschis ochii. Și acuma tot ei au chemat gaborii. Păi ori suntem maghiari, ori nu mai suntem!

TNR: Dar dumneavoastră de ce v-ați dus acolo, la Parlamentul European, să faceți scandal?
T.L.: Să vă spun. Eu eram aici, în capătul tribunei, jucam rolul de vice-președinte al Parlamentului. Când am venit în Ardeal, tata era pe jos, îl băteau opincile, că-i murise calul de drum lung, și mama era la fel. Păi se poate așa ceva? Noi, care ne tragem din austro-ungaro-pitec și din Attila, Ariciul lui Dumnezeu! Păi dumneavoastră în locul meu ce ați fi făcut?

TNR: Ei mi-au spus altceva, că vă comportați ca un copil…
T.L.: Da, da, ascultați-mă. Sora meu are un copil, nici ea nu știe cu cine. S-a culcat cu cineva, probabil, și a făcut un copil amândoi. Am stat de vorbă cu ei să ne dea și nouă autonomie, măcar 60 de minute pe zi. Adică un oră. 3600 de secunde, cred. Iar ei ne-a luat direct la bătaie! Ce mare lucru am cerut?!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 octombrie 2010 14:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult