Într-un interviu recent, Codruţa Kövesi a arătat cum să suceşti gâtul unui corupt fără să urle

Codruţa Kövesi a recunoscut recent, în revista Elle, că e un om obişnuit, care citeşte TNR şi are pasiuni perfect normale. Cu toate acestea, vă sfătuim să nu vă pripiţi să o subestimaţi, pentru că procuroarea are şi o latură de temut! Într-un interviu acordat recent postului AXN Crime, Kövesi şi-a dezvăluit adevăratele secrete profesionale: a sucit în direct gâtul unui parlamentar vinovat de corupţie.

“Multă lume m-a întrebat cum se suceşte mai bine gâtul unui corupt, ca să nu se zbată prea mult şi să nu urle”, a declarat Kövesi în faţa camerelor de luat vederi. “L-am adus aici pe Deceneu Petrescu, deputat PSD condamnat recent pentru abuz în serviciu şi spălare de bani. O să vă arăt imediat cum îi putem lua beregata fără prea mult scandal, dar vă rog să-mi aduceţi un prosop, în caz că sare sânge. Uneori mai sare nişte sânge.”

Sub privirile pline de admiraţie ale echipei de filmare, Kövesi a sucit gâtul parlamentarului corupt cu o delicateţe greu de descris în cuvinte, acesta dându-şi ultima suflare cât ai clipi, într-o linişte deplină. “Pentru o execuţie sumară, gâtul trebuie sucit de la a 3-a vertebră cervicală, în sens trigonometric, iar mişcarea trebuie să fie rapidă şi fermă”, a explicat Kövesi.

“În esenţă, procedura e aceeaşi ca în cazul puilor de găină, însă politicienii pot avea şi 200 kg, aşa că e mai bine să-i ţinem o noapte la răcoare înainte, ca să nu fie agitaţi”, a adăugat procuroarea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
27 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult