Întrebare fără răspuns în scandalul cu voturile: de ce tace Ricky Dandel?

Deși pesediștii se chinuie cu ajutorul postului Antena 3 să manipuleze românii în legătură cu votul de la București, până la această oră n-am avut nicio reacție de la Ricky Dandel. Toată lumea spera că vocea lui Ricky Dandel va veni și va pune capăt mizeriei puse în scenă de pesediști și slugile lor, dar mare artist tace. De ce?

Un adevărat obelisc al muzicii ușoare românești, solist și cantautor deosebit de talentat, autorul unor șlagăre nemuritoare, Ricky Dandel a ieșit de bună voie din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și a refuzat, constant, să se implice în viața socială a țării. Acesta a fost acuzat de mai multe voci din lumea artistică de nepartizanat.

Un scenariu cutremurător ne oferă însă o altă explicație pentru tăcerea lui Ricky Dandel. Surse bine informate susțin că artistul ar fi fost răpit și sechestrat de pesediști, tocmai pentru a-l împiedica să vorbească. ”De nimic nu le e așa frică pesediștilor ca de vocea lui Ricky Dandel”, a povestit o sursă apropiată de artist.

Scris de Calin
1 octombrie 2020 16:10

Alte articole

Vezi mai mult