Invazie respinsă cu succes! Tancurile ruseşti nu au putut ocupa Bucureştiul din cauza parcagiilor

Dezvăluiri şocante ale Ministerului Apărării! În urmă cu câteva zile, o divizie de blindate ruseşti a pătruns pe teritoriul României, cu scopul de a ocupa Capitala folosind tactici de blitzkrieg.

Din păcate pentru Vladimir Putin, tancurile au făcut cale întoarsă după ce şoferii acestora au fost exasperaţi de metodele de gherilă urbană ale parcagiilor bucureşteni.

“Permiteţi să raportez. Am trecut cu tancul prin liniile de apărare româneşti, ca prin proverbiala brânză. Misiunea părea să fie un succes răsunător. Când colo, ajunşi la Bucureşti, ne-am dat seama că n-avem unde să le lăsăm”, se plânge Boris Huiev, tanchist.

“Unde ocheam un loc de parcare în preajma obiectivelor strategice, se ivea câte un român fioros, în civil, care ne cerea ‘câţiva lei, boss’. N-aveam lei. De unde lei? Numai ruble, şi la alea se uita ca la felul 14. Am fost decimaţi de jenă. Temuta jenă românească, despre care ne povesteau bunicii…”

“Nu voiam să ne trezim cu tancul zgâriat, sau să ne ia casetofonul”, adaugă militarul rus. “Am fost nevoiţi să facem cale întoarsă. Dar îi avertizăm pe români: ne vom întoarce, iar atunci vom lăsa tancurile la vama Sculeni şi vom continua invazia pe jos sau cu troleul. Trăiască mama Rusia!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult