This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Cunoscut pentru grija exagerată faţă de lookul său tineresc, Mihai Trăistariu găseşte noi şi noi soluţii la eterna problemă a calviţiei! Pentru că implanturile de păr erau o povară asupra bugetului, îndrăgitul cantautor s-a orientat, anul acesta, către o alternativă ecologică şi mult mai puţin costisitoare: un simplu implant cu gazon.

traistariu_implant_de_gazon.jpg
“Faţă de o operaţie complicată, care poate costa mii de euro, un kilogram de seminţe de gazon calitatea I costă vreo 10 lei la supermarket”, a declarat, bucuros nevoie mare, cântăreţul. “Grădinarii sunt mult mai înţelegători decât chirurgii, implantul a decurs fără probleme, l-am udat cu grijă iar majoritatea seminţelor au încolţit repede. Arată excelent, e un verde crud, proaspăt, de parc englezesc.”

“În prezent sunt foarte emoţionat fiindcă diseară tund gazonul pentru prima dată, dar mă gândesc să-mi cumpăr o oaie ca să scap şi de grija asta”, a adăugat interpretul, pieptănându-şi de zor iarba primăvăratică de pe scalp.

Păstrând tema grădinărească, Trăistariu a postat pe Facebook şi câteva selfie-uri în lenjerie intimă, lăsând să se întrevadă un castravete de dimensiuni considerabile.

Scris de Vasile | Wednesday, 27.07.2016 14:26 Politic

National Cinematografic