Inventiv! Pentru că părul e din ce în ce mai scump, Trăistariu şi-a implantat gazon

Cunoscut pentru grija exagerată faţă de lookul său tineresc, Mihai Trăistariu găseşte noi şi noi soluţii la eterna problemă a calviţiei! Pentru că implanturile de păr erau o povară asupra bugetului, îndrăgitul cantautor s-a orientat, anul acesta, către o alternativă ecologică şi mult mai puţin costisitoare: un simplu implant cu gazon.

“Faţă de o operaţie complicată, care poate costa mii de euro, un kilogram de seminţe de gazon calitatea I costă vreo 10 lei la supermarket”, a declarat, bucuros nevoie mare, cântăreţul. “Grădinarii sunt mult mai înţelegători decât chirurgii, implantul a decurs fără probleme, l-am udat cu grijă iar majoritatea seminţelor au încolţit repede. Arată excelent, e un verde crud, proaspăt, de parc englezesc.”

“În prezent sunt foarte emoţionat fiindcă diseară tund gazonul pentru prima dată, dar mă gândesc să-mi cumpăr o oaie ca să scap şi de grija asta”, a adăugat interpretul, pieptănându-şi de zor iarba primăvăratică de pe scalp.

Păstrând tema grădinărească, Trăistariu a postat pe Facebook şi câteva selfie-uri în lenjerie intimă, lăsând să se întrevadă un castravete de dimensiuni considerabile.

Scris de Vasile
27 iulie 2016 14:07
Citește mai mult despre: gazon implant păr seminte traistariu

Alte articole

Vezi mai mult