Administrația județului Bihor se află în mijlocul unui imens scandal după ce baronul local a neglijat să fure din fondurile europene alocate unui proiect de infrastructură și acesta a fost realizat la timp. Proiectul, intitulat „Pod și sistematizare râul Crișul Repede” a fost inaugurat în silă de oficialitățile locale, în prezența unui număr restrâns de localnici, pentru că aceștia au crezut că cineva face mișto de ei. 

pod-peste-rau.jpg

Toată vina a fost aruncată pe umerii baronului local care nu a acționat la timp. „A tot zis că fură mâine, fură săptămâna viitoare, hai că nu au intrat zilele în sac. Până să măsluiască licitația, câcat, lucrarea era deja gata. N-am mai putut fura nimic, nici măcar la panglici”, a declarat un reprezentant al prefecturii, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

În urma inaugurării investiției fără a se fi furat nimic din ea, economia județului a primit o serioasă lovitură, PIB-ul județului crescând atât de puternic încât rivalizează cu cel al Luxemburgului. „Necazurile vin unul după altul, acum nici nu mai suntem eligibili pe aproape 90% din proiecte, că suntem prea bogați ca județ”, spun reprezentanții PSD din zonă. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 16.03.2015 16:34 Politic

National Cinematografic