Administrația județului Bihor se află în mijlocul unui imens scandal după ce baronul local a neglijat să fure din fondurile europene alocate unui proiect de infrastructură și acesta a fost realizat la timp. Proiectul, intitulat „Pod și sistematizare râul Crișul Repede” a fost inaugurat în silă de oficialitățile locale, în prezența unui număr restrâns de localnici, pentru că aceștia au crezut că cineva face mișto de ei. 

pod-peste-rau.jpg

Toată vina a fost aruncată pe umerii baronului local care nu a acționat la timp. „A tot zis că fură mâine, fură săptămâna viitoare, hai că nu au intrat zilele în sac. Până să măsluiască licitația, câcat, lucrarea era deja gata. N-am mai putut fura nimic, nici măcar la panglici”, a declarat un reprezentant al prefecturii, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

În urma inaugurării investiției fără a se fi furat nimic din ea, economia județului a primit o serioasă lovitură, PIB-ul județului crescând atât de puternic încât rivalizează cu cel al Luxemburgului. „Necazurile vin unul după altul, acum nici nu mai suntem eligibili pe aproape 90% din proiecte, că suntem prea bogați ca județ”, spun reprezentanții PSD din zonă. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 16.03.2015 16:34 Politic

National Cinematografic