Investiție publică inaugurată în Bihor după ce baronul local a uitat să fure banii la timp

Administrația județului Bihor se află în mijlocul unui imens scandal după ce baronul local a neglijat să fure din fondurile europene alocate unui proiect de infrastructură și acesta a fost realizat la timp. Proiectul, intitulat „Pod și sistematizare râul Crișul Repede” a fost inaugurat în silă de oficialitățile locale, în prezența unui număr restrâns de localnici, pentru că aceștia au crezut că cineva face mișto de ei.

Toată vina a fost aruncată pe umerii baronului local care nu a acționat la timp. „A tot zis că fură mâine, fură săptămâna viitoare, hai că nu au intrat zilele în sac. Până să măsluiască licitația, câcat, lucrarea era deja gata. N-am mai putut fura nimic, nici măcar la panglici”, a declarat un reprezentant al prefecturii, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

În urma inaugurării investiției fără a se fi furat nimic din ea, economia județului a primit o serioasă lovitură, PIB-ul județului crescând atât de puternic încât rivalizează cu cel al Luxemburgului. „Necazurile vin unul după altul, acum nici nu mai suntem eligibili pe aproape 90% din proiecte, că suntem prea bogați ca județ”, spun reprezentanții PSD din zonă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
16 martie 2015 14:03

Alte articole

Vezi mai mult