Învingătorii alegerilor din Moldova primesc pașaport românesc și pot pleca în Italia

Numărătoarea e în plină desfăşurare în Republica Moldova, iar miza alegerilor e de data aceasta una colosală! Potrivit unui nou tratat între ţările noastre, semnat săptămâna trecută, toţi membrii partidului care câştigă alegerile vor primi paşaport românesc, la pachet cu promisiunea unui loc de muncă sigur în Uniunea Europeană.

„Nu se pune problema să nu intru în Parlament, dar sper din tot sufletul să iasă şi partidul nostru pe locul I. E bun şi salariul de parlamentar, nu zic, sunt aproape 400 de dolari pe lună, dar nu ştii niciodată când se dizolvă şi ai tot felul de belele cu ruşii. Aşa, cu paşaport românesc, ştiu că mă duc în Italia la căpşuni, câştig triplu şi am siguranţa zilei de mâine”, spune Anatolie Tăgârţă, candidat PAS.

„Doamne-ajută să câştigăm alegerile. Am un văr care lucrează în construcţii în Spania şi mi-a promis că mă ia şi pe mine ajutor de muncitor necalificat. Las şi eu ceva în urmă pentru copii şi nepoţi”, declară Igor Comunistevici, candidat din partea socialiştilor.

„Ne panimaiu pa-rumânski”, şi-a dat cu părerea Mihail Patrioţeanu, lider al unioniştilor din AUR.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
12 iulie 2021 07:00
Citește mai mult despre: Republica Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult