"Klaus Iohannis e un om groaznic, care practică sodomia şi canibalismul!" Aceste cuvinte l-au înfuriat aseară pe realizatorul Mihai Gâdea, care l-a dat afară în şuturi pe invitatul care le rostise, tânărul simpatizant PSD Decebal Popescu.

gadea_revoltat.jpg
Potrivit lui Gâdea, Popescu nu a fost dat afară din platou pentru că l-ar fi acuzat de candidatul liberal de sodomie sau canibalism. "Astea sunt opinii perfect valide."

"Ne-a deranjat însă sintagma folosită, 'Klaus Iohannis e un om [...]'. O expresie vădit propagandistică, menită să influenţeze electoratul şi să-i insufle ideea că Klaus Iohannis ar fi un om, nu o creatură gelatinoasă din adâncuri cu tentacule otrăvite şi aripi de liliac. Ridicol, dar unii sunt dispuşi să creadă asemenea gogoriţe."

"E limpede că Popescu e un agent infiltrat al lui Băsescu, un securist de ultimă speţă, cu tentacule, care practică sodomia şi canibalismul. Altfel ar fi folosit expresia corectă: 'Klaus Iohannis e un monstru gelatinos din adâncuri cu tentacule groaznic, care practică sodomia şi canibalismul'", a adăugat moderatorul, respirând într-o pungă de hârtie pentru a-şi calma nervii.Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 11.11.2014 13:34 Politic

National Cinematografic