Invitat, dat afară de la Antena 3 după ce a insinuat că Iohannis nu ar fi un monstru cu tentacule

„Klaus Iohannis e un om groaznic, care practică sodomia şi canibalismul!” Aceste cuvinte l-au înfuriat aseară pe realizatorul Mihai Gâdea, care l-a dat afară în şuturi pe invitatul care le rostise, tânărul simpatizant PSD Decebal Popescu.

Potrivit lui Gâdea, Popescu nu a fost dat afară din platou pentru că l-ar fi acuzat de candidatul liberal de sodomie sau canibalism. „Astea sunt opinii perfect valide.”

„Ne-a deranjat însă sintagma folosită, ‘Klaus Iohannis e un om `…`’. O expresie vădit propagandistică, menită să influenţeze electoratul şi să-i insufle ideea că Klaus Iohannis ar fi un om, nu o creatură gelatinoasă din adâncuri cu tentacule otrăvite şi aripi de liliac. Ridicol, dar unii sunt dispuşi să creadă asemenea gogoriţe.”

„E limpede că Popescu e un agent infiltrat al lui Băsescu, un securist de ultimă speţă, cu tentacule, care practică sodomia şi canibalismul. Altfel ar fi folosit expresia corectă: ‘Klaus Iohannis e un monstru gelatinos din adâncuri cu tentacule groaznic, care practică sodomia şi canibalismul’„, a adăugat moderatorul, respirând într-o pungă de hârtie pentru a-şi calma nervii.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 noiembrie 2014 11:11
Citește mai mult despre: alegeri antena 3 gadea iohannis propaganda tentacule

Alte articole

Vezi mai mult