Ioana Petrescu pleacă de la Finanţe: Mă întorc la Harvard, că buda nu se spală singură!

Miniștrii noului Guvern Ponta au fost validați de comisiile parlamentare iar cei care au ocupat locurile până acum se pregătesc să plece. Printre aceștia se numără și Ioana Petrescu, ministrul care a absolvit Harvard și se va întoarce acolo pentru a rămâne în elita gândirii economice mondiale.

„Am spus tot tipul că am un loc de muncă unde să mă întorc. Și, oricum, mexicanul care îmi ținea jobul a fost promovat rector, așa că toaleta aia nu se spală singură. Și nu că vreau să mă laud, săracilor, dar jobul ăla e mult mai bine plătit decât cel de ministru de finanțe”, a spus Ioana Petrescu.

Aceasta a precizat că chiar dacă se întoarce la Harvard, va putea lucra în continuare pe postul de consilier pe probleme economice al lui Ponta. „90% din timp îi spun: „Mărește taxele și spune că nu le-ai mărit tu”. Apoi dăm vina pe Băsescu. E foarte ușor și distractiv”.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Eftimie
16 decembrie 2014 09:12

Alte articole

Vezi mai mult