Preşedintele Klaus Iohannis a terminat de spus tot ce avea de vorbit timp de 5 ani ca preşedinte şi, în consecinţă, a concediat-o pe purtătoarea de cuvânt Tatiana Niculescu-Bran, al cărei post a fost desfiinţat.iohannis_niculescu_bran.jpg

“Sunt mulţumit de cum a comunicat doamna Niculescu, dar asta a fost tot. Aceasta va fi ultima mea declaraţie ca preşedinte. Ne mai auzim în 2019. Spor la treabă!”, a declarat scurt Klaus Iohannis.

Tatiana Niculescu-Bran susţine că a fost cel mai uşor job pe care l-a avut până acum. “Am transmis în total 2 comunicate ca purtător de cuvânt. Primul, prin care anunţam că am fost numită purtătoare de cuvânt şi al doilea e chiar acesta, prin care anunţ retragerea mea din funcţie. Vă mulţumesc”, susţine Tatiana Niculescu-Bran.

Aceasta spune că în continuare va trăi din publicitate. Cine caută numele ei pe Google, intră automat pe o pensiune din Bran, cu care are contract.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 21.04.2015 20:01 Politic

National Cinematografic