Iohannis a concediat purtătorul de cuvânt: “Am spus tot ce aveam de spus ca preşedinte”

Preşedintele Klaus Iohannis a terminat de spus tot ce avea de vorbit timp de 5 ani ca preşedinte şi, în consecinţă, a concediat-o pe purtătoarea de cuvânt Tatiana Niculescu-Bran, al cărei post a fost desfiinţat.

“Sunt mulţumit de cum a comunicat doamna Niculescu, dar asta a fost tot. Aceasta va fi ultima mea declaraţie ca preşedinte. Ne mai auzim în 2019. Spor la treabă!”, a declarat scurt Klaus Iohannis.

Tatiana Niculescu-Bran susţine că a fost cel mai uşor job pe care l-a avut până acum. “Am transmis în total 2 comunicate ca purtător de cuvânt. Primul, prin care anunţam că am fost numită purtătoare de cuvânt şi al doilea e chiar acesta, prin care anunţ retragerea mea din funcţie. Vă mulţumesc”, susţine Tatiana Niculescu-Bran.

Aceasta spune că în continuare va trăi din publicitate. Cine caută numele ei pe Google, intră automat pe o pensiune din Bran, cu care are contract.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 aprilie 2015 18:04

Alte articole

Vezi mai mult