Iohannis a depus o coroană de flori la mormântul lui Ceaușescu

Președintele Klaus Iohannis a adus azi un omagiu eroilor Revoluției, mai precis celor mai importante victime ale Revoluției din 1989, după opinia sa: soții Ceaușescu. Vizibil emoționat, Iohannis a depus o coroană de flori și a șoptit câteva cuvinte la locul de veci al fostului dictator, după care a remarcat cu voce tare că în decembrie 1989 acești oameni și-au dat viața pentru ca noi să fim liberi.

”Era mai bine pe vremea lui Ceaușescu”, ar fi declarat Iohannis, singurul președinte care l-a egalat pe fostul dictator la numărul de premieri comuniști numiți în timpul mandatelor sale. El a spus că trebuie să fim atenți la eroii care contează cu adevărat, nu la sutele sau miile de așa-ziși martiri, care nu au avut un rol esențial la Revoluție.

”Luați exemplul lui Arșinel, eroul cu merite deosebite la Revoluție, pe care l-am și decorat ca revoluționar cu rol decisiv în obținerea libertății pentru voi, români, nu ca golanii ăia din Piața Universității, care abia așteptau să se îmbogățească din bișniță”, a mai spus Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 decembrie 2021 12:59
Citește mai mult despre: Ceaușescu iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult