Iohannis a discutat cu președintele Germaniei despre cum să aducă un Golf 4 în țară

Vizită istorică la București a președintelui german Heinrich-Wolker Steinmerk, care i-a predat președintelui Iohannis un îndrumar complet cu pașii necesari pentru aducerea în țară și înmatricularea unui Golf 4. Vizita clarifică aspecte încă misterioase despre acte și de acum înainte românii vor fi mult mai siguri pe ei în relația cu samsarii.

Cei doi președinți au avut un mic dejun de lucru, în cadrul căruia președintele german i-a explicat lui Iohannis cum trebuie negociat cu dealerii din Germania. ”În marea majoritate ei sunt de etnie turcă, așa că luați-i cu Hakan Şükür, Arda Turan, all inclusive, din astea. Mai lasă el, mai puneți voi, băgați femeia în față, luați-i ochii cu decolteul și ai scos Golful sub 300 euro.

”La unguri dați șpagă, indiferent dacă mașina are ITP-ul la zi și toate actele sunt în regulă. Asta e procedura”, avertizează președintele Steinmerk. Iohannis s-a declarat mulțumit de discuție și a vrut să ridice și chestiunea intrării României în Schengen, dar a fost întrerupt brusc de Steinmark: ”Hai sictir, vorbim vorbim, dar nu ne înjurăm”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 mai 2022 12:03
Citește mai mult despre: Germania golf iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult