Șansă nesperată pentru clanurile Patrocle și Aristotel din Iași ai căror membri au fost eliberați printr-un decret de grațiere semnat de Iohannis. Deși fuseseră condamnați pe 10 ani, ei nu executaseră decât două saptămâni din pedeapsă pentru că mai mulți ani nu fuseseră găsiți. Surprizele nu s-au oprit aici: aceștia au fost așteptați la ieșire din penitenciar chiar de Dan Mihalache.iohannis_gratiaza_interlopi.jpg

"Așa este, am semnat decretul de grațiere pentru că nu putem lăsa tot felul de documente administrative, și aici mă refer la sentința judecătorească, să le umbrească viața acestor oameni. Eram îngrijorat de soarta lor", a explicat Președintele, înainte de a inaugura un loc de joacă în parcul Cotroceni.

Surse apropiate Palatului Cotroceni afirmă însă că Președintele s-ar fi speriat de amploarea unei emisiuni de la Taraf Tv, care i-ar fi catalogat pe membri clanurilor drept victimele unui abuz. "Sfătuit de consilieri să ia atitudine, Iohannis i-a grațiat şi urmează să-i decoreze în cursul zilei",a explicat o persoana apropiata Președintelui.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Laurentiu | Friday, 19.02.2016 13:44 Politic

National Cinematografic