Iohannis a grațiat azi mai mulți interlopi: „Să nu ne încurcăm în motive administrative”

Șansă nesperată pentru clanurile Patrocle și Aristotel din Iași ai căror membri au fost eliberați printr-un decret de grațiere semnat de Iohannis. Deși fuseseră condamnați pe 10 ani, ei nu executaseră decât două saptămâni din pedeapsă pentru că mai mulți ani nu fuseseră găsiți. Surprizele nu s-au oprit aici: aceștia au fost așteptați la ieșire din penitenciar chiar de Dan Mihalache.

„Așa este, am semnat decretul de grațiere pentru că nu putem lăsa tot felul de documente administrative, și aici mă refer la sentința judecătorească, să le umbrească viața acestor oameni. Eram îngrijorat de soarta lor”, a explicat Președintele, înainte de a inaugura un loc de joacă în parcul Cotroceni.

Surse apropiate Palatului Cotroceni afirmă însă că Președintele s-ar fi speriat de amploarea unei emisiuni de la Taraf Tv, care i-ar fi catalogat pe membri clanurilor drept victimele unui abuz. „Sfătuit de consilieri să ia atitudine, Iohannis i-a grațiat şi urmează să-i decoreze în cursul zilei”,a explicat o persoana apropiata Președintelui.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 februarie 2016 11:02
Citește mai mult despre: gratiere interlopi iohannis trădător

Alte articole

Vezi mai mult