Iohannis a întrecut măsura. În locul lui Cîmpeanu a pus un BMW ministru al Educației

Credeaţi că „afacerea BMW” o să treacă neobservată? Se pare că preşedintele Iohannis e gata să apese pedala şi mai tare! Chiar înainte să se domolească scandalul achiziţiilor pentru Poliţie, şi numirea noului ministru al Educaţiei – un BMW seria 3, de 200 de cai putere, pe nume Marcel – a ajuns în atenţia jurnaliştilor de investigaţie.

„Nu mi se pare chiar OK să avem un BMW ca ministru al educaţiei, fie şi în locul lui Câmpeanu. Ce-o fi fost în capul lui Iohannis când l-a propus? Ce-au să înveţe copiii noştri de la un BMW? Să nu semnalizeze? Să parcheze pe două locuri? Măcar de la un Sandero cinstit învăţau să nu se grăbească”, îşi dă cu părerea Vetuţa, părinte de elev.

„De când Caligula şi-a numit calul senator n-am mai întâlnit aşa ceva: un BMW pus ministru într-o ţară europeană. Cineva are multe poliţe de plătit”, exclamă Nero Timofte, analist politic.

Proaspătul ministru al Educaţiei, BMW-ul Marcel, a comentat doar „vrum vrum tiit tiiiit” şi s-a retras într-o benzinărie, departe de ochii curioşi ai presei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 octombrie 2022 13:33
Citește mai mult despre: BMW campeanu educatie iohannis ministru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult