A promulgat tot ce-a venit de la penibilii din Parlament și acum nu se poate opri. Și, ca să nu-și mai bată capul de fiecare dată când parlamentarii îi trimit o mizerie pentru promulgare, cum a fost recentul cazul cu legea privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, președintele tuturor românilor a decis să ia măsuri.

iohannissemneazateanc.jpg
Astfel, Klaus Iohannis și-a luat două zile libere, ca să semneze un top de hârtii A4 în alb, pentru orice alte legi ar dori Parlamentul să fie promulgate. ”Sunt 500 de foi pe care le-am semnat, ar trebui să ajungă pentru câteva luni măcar”, a spus președintele. ”Acum intru în concediu medical, că mă doare mâna cu care-am semnat de nu mai pot.”
 
Motivul pentru care Iohannis a ales acest moment pentru a semna în alb a fost explicat de consilierul său. ”Se apropie perioada sărbătorilor, când președintele are de mers cu capra, cu plugușorul și de vizitat rude. Plus că, în astfel de perioade se dau multe legi imbecile, că românii sunt prinși cu altele și parlamentarii își pot face de cap fără să-i streseze nimeni.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 26.11.2015 11:34 Politic

National Cinematografic