Iohannis a lăsat un top de foi A4 semnate în alb, în caz că e plecat şi trebuie promulgată o mizerie

A promulgat tot ce-a venit de la penibilii din Parlament și acum nu se poate opri. Și, ca să nu-și mai bată capul de fiecare dată când parlamentarii îi trimit o mizerie pentru promulgare, cum a fost recentul cazul cu legea privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, președintele tuturor românilor a decis să ia măsuri.

Astfel, Klaus Iohannis și-a luat două zile libere, ca să semneze un top de hârtii A4 în alb, pentru orice alte legi ar dori Parlamentul să fie promulgate. ”Sunt 500 de foi pe care le-am semnat, ar trebui să ajungă pentru câteva luni măcar”, a spus președintele. ”Acum intru în concediu medical, că mă doare mâna cu care-am semnat de nu mai pot.”

Motivul pentru care Iohannis a ales acest moment pentru a semna în alb a fost explicat de consilierul său. ”Se apropie perioada sărbătorilor, când președintele are de mers cu capra, cu plugușorul și de vizitat rude. Plus că, în astfel de perioade se dau multe legi imbecile, că românii sunt prinși cu altele și parlamentarii își pot face de cap fără să-i streseze nimeni.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 noiembrie 2015 09:11
Citește mai mult despre: Cotroceni iohannis legi promulgare semnatura

Alte articole

Vezi mai mult