Iohannis a pierdut și șefia Trăsniți în NATO în faţa lui Pupăză

Încă o veste proastă pentru preşedintele României! După ce şansele de a deveni şef la NATO i s-au năruit, Iohannis a pierdut şi postul pe care majoritatea analiştilor cred că îl ţintea de fapt, şefia Trăsniţi în NATO.

Ultimii aliaţi ai lui Iohannis în cursa pentru conducerea Trăsniţilor, Turcia şi Ungaria, au anunţat recent că au ajuns la o înţelegere cu echipa lui Pupăză, interpretat de Grig Chiroiu, şi vor susţine până la urmă candidatura acestuia.

„La cum îi ştiu, Viktor Orban şi Erdogan l-ar fi preferat şef la Trăsniţi în NATO pe Mârlanu, care însă nu şi-a anunţat intenţia de a candida. Cel mai probabil au ameninţat că îl vor susţine pe Iohannis ca să obţină şi ei câteva replici sau chiar un episod dedicat. Dacă s-au aliniat acum în spatele lui Pupăză, înseamnă că le-a ieşit combinaţia”, spune Eustaţiu Cărbunaru, profesor de comedii cu proşti la UNATC.

„Doar nu vă închipuiţi că, în prag de război cu Rusia şi China, Iohannis ar fi fost omul potrivit în fruntea Trăsniţilor în NATO. E anost şi lipsit de talent. Cu experimentatul strateg Pupăză şi diplomatul abil Chiorete, Trăsniţii au o şansă în faţa lui Putin”, şi-a dat cu părerea generalul american Zippo Ronson.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 iunie 2024 16:30
Citește mai mult despre: iohannis NATO trasniti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult