Pentru că luna trecută a comandat câteva mii de decorații în plus față de câte avea nevoie, Klaus Iohannis a pus din greșeală o parte din ele în bradul de Crăciun. ”Le-am împărțit la colindători, le-am trimis în plic tuturor cunoscuților mei, dar tot mi-au mai rămas, așa că unele au ajuns în brad”, s-a scuzat președintele. 

brad_onoruri.jpg Neatenția lui Iohannis a creat un precedent cel puțin inedit, dacă nu de-a dreptul imbecil. Pentru că este decorat cu Steaua României, bradul nu poate fi aruncat pur și simplu. ”E obligatoriu să fie aruncat cu onoruri militare, altfel s-ar încălca legea”, a atras atenția unul din cei 174 de consilieri pe care președintele îi are în domeniul strategic al acordării de decorații. 

Vestea asta nu i-a picat deloc bine lui Klaus Iohannis. Se pare că președintele le-a promis austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer că le va da lor bradul, doar că acum nu mai poate. Cel mai probabil, Iohannis le va trimite austriecilor niște scuze și niște decorații, sperând că aceștia nu se vor supăra prea tare pe el.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 05.01.2020 11:43 Politic

National Cinematografic