La scurt timp după ce l-a desemnat pe Dacian Cioloș premier, Klaus Iohannis s-a panicat și a retras propunerea. ”Ioi, tulai, am uitat s-o întreb pe Carmen dacă-i de acord cu Cioloș!”, a exclamat președintele, după care a alergat molcom spre ofițerul de presă, ca să-i spună să anunțe presa că desemnarea lui Dacian Cioloș premier nu mai e valabilă.

klaus_panicat.jpg ”După alea 5 minute în care am întrebat «No, Carmen, ce cravată să iau azi la chemeșa asta?», trebuia să întreb și de premier”, și-a făcut mea culpa Klaus Iohannis. ”Mi-ar fi luat nu mai mult de 10 minute, nu cred că era niciun bai dacă mai întârziam puțin la întâlnirea cu partidele. No, futu-i, că nu m-a dus capul!”

O altă problemă a lui Klaus este că nu știe, în acest moment, dacă soția lui a aflat cumva că l-a nominalizat pe Cioloș premier fără s-o întrebe. Pentru orice eventualitate, el și-a trimis un consilier să cumpere flori și o cutie de bomboane, pe care să i le ofere lui Carmen în care că este luat la rost pentru nesăbuință. Ba chiar a și dus gunoiul și a spălat vasele murdare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 10.11.2015 19:13 Politic

National Cinematografic