Iohannis a retras deja desemnarea lui Dacian Cioloș premier: ”Ioi, am uitat s-o întreb pe Carmen!”

La scurt timp după ce l-a desemnat pe Dacian Cioloș premier, Klaus Iohannis s-a panicat și a retras propunerea. ”Ioi, tulai, am uitat s-o întreb pe Carmen dacă-i de acord cu Cioloș!”, a exclamat președintele, după care a alergat molcom spre ofițerul de presă, ca să-i spună să anunțe presa că desemnarea lui Dacian Cioloș premier nu mai e valabilă.

”După alea 5 minute în care am întrebat «No, Carmen, ce cravată să iau azi la chemeșa asta?», trebuia să întreb și de premier”, și-a făcut mea culpa Klaus Iohannis. ”Mi-ar fi luat nu mai mult de 10 minute, nu cred că era niciun bai dacă mai întârziam puțin la întâlnirea cu partidele. No, futu-i, că nu m-a dus capul!”

O altă problemă a lui Klaus este că nu știe, în acest moment, dacă soția lui a aflat cumva că l-a nominalizat pe Cioloș premier fără s-o întrebe. Pentru orice eventualitate, el și-a trimis un consilier să cumpere flori și o cutie de bomboane, pe care să i le ofere lui Carmen în care că este luat la rost pentru nesăbuință. Ba chiar a și dus gunoiul și a spălat vasele murdare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 noiembrie 2015 17:13
Citește mai mult despre: Ciolos iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult