Credeai că, din fabricaţie, preşedintele românilor e incapabil de perspicacitate? Te înşelai amarnic! Chiar în această dimineaţă, Klaus Iohannis a găsit o soluţie ingenioasă la problema care îl frământa încă de luna trecută: cum să-şi mulţumească de Mărţişor toate colegele şi prietenele.

martisor_iohannis_decoratii.jpg
Potrivit cancelariei prezidenţiale, Iohannis a decis să ataşeze un şnur alb-roşu la decoraţiile pe care le va împărţi, cu generozitate, de 1 Martie. “Câteva sute de doamne şi domnişoare vor primi Steaua României în grad de Mare Mărţişor, dar am pregătit şi alte medalii, de pildă ‘Ordinul Primăverii’’, ‘Ghiocelul de Fier’ sau ‘Meritul Meteorologic’, pentru miile de românce care vor avea şansa să întâlnească în trafic coloana oficială a lui Klaus Iohannis”, a declarat mâna dreaptă a preşedintelui, Dan Macanache.

“V-am spus eu că urmăresc cu atenţie problema Mărţişorului”, a declarat, laconic ca întotdeauna, preşedintele Iohannis, nu înainte de a-i decora din belşug pe toţi jurnaliştii prezenţi la palatul Cotroceni.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 29.02.2016 12:19 Politic

National Cinematografic