Iohannis a rezolvat uşor problema mărţişoarelor! A pus şnur la decoraţii

Credeai că, din fabricaţie, preşedintele românilor e incapabil de perspicacitate? Te înşelai amarnic! Chiar în această dimineaţă, Klaus Iohannis a găsit o soluţie ingenioasă la problema care îl frământa încă de luna trecută: cum să-şi mulţumească de Mărţişor toate colegele şi prietenele.

Potrivit cancelariei prezidenţiale, Iohannis a decis să ataşeze un şnur alb-roşu la decoraţiile pe care le va împărţi, cu generozitate, de 1 Martie. “Câteva sute de doamne şi domnişoare vor primi Steaua României în grad de Mare Mărţişor, dar am pregătit şi alte medalii, de pildă ‘Ordinul Primăverii’’, ‘Ghiocelul de Fier’ sau ‘Meritul Meteorologic’, pentru miile de românce care vor avea şansa să întâlnească în trafic coloana oficială a lui Klaus Iohannis”, a declarat mâna dreaptă a preşedintelui, Dan Macanache.

“V-am spus eu că urmăresc cu atenţie problema Mărţişorului”, a declarat, laconic ca întotdeauna, preşedintele Iohannis, nu înainte de a-i decora din belşug pe toţi jurnaliştii prezenţi la palatul Cotroceni.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
29 februarie 2016 10:02

Alte articole

Vezi mai mult