Iohannis a secretizat și parola de la Booking și nu mai poate să își rezerve vacanțe

Ca să nu bată la ochi că a secretizat fix lucrările de 9 milioane de euro la vila pe care vrea să o primească gratuit de la stat după ce-și termină mandatul, Klaus Iohannis a secretizat la grămadă mai multe lucruri, majoritatea absolut irelevante. Doar că din greșeală a pus și parola lui la Booking pe lista cu secretizările.

Asta s-a întâmplat acum câteva zile, iar azi, când a vrut să vadă ce variante de vacanță are pentru 8 martie, Iohannis s-a trezit că nu-și mai poate accesa contul pe Booking. I-a cerut unui consilier parola, dar acesta l-a anunțat că e secretizată și efectiv nu se poate face nimic. Moment în care președintele a făcut o criză de nervi.

Problema e că Iohannis nici nu vrea să-și facă alt cont pe Booking, pentru că nu vrea să piardă beneficiile de user premium. În acest moment mai există doar două persoane în toată lumea care au mai multe rezervări decât el pe Booking, iar el vrea neapărat să devină primul până-și termină mandatul de președinte, ca să lase ceva în urma lui după 10 ani la Cotroceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 martie 2024 07:39
Citește mai mult despre: Booking iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult