Nici nu s-a instalat bine la Cotroceni, că noul președinte Klaus Iohannis se confruntă deja de greau moștenire pe care i-a lăsat-o Traian Băsescu. Asta după ce ieri a aflat că are de achitat o sumă imensă la magazinul de la colț, unde Băsescu nu a plătit nimic pentru băutura și țigările consumate anul acesta, pentru că a cerut să-i fie trecut totul pe caiet.

klaus_iohannis_kampanie.jpg ”Mi-am trimis unul dintre consilieri până la magazinul de la colț, să îmi ia rapid niște super glue, că voiam să mai repar niște cheștii prin palat”, povestește Iohannis. ”Și s-a întors cu mâna goală, că i-a zis vânzătoare că e sfârșit de an și că trebuie să plătesc tot ce e trecut la caiet, altfel nu îmi mai vinde absolut nimic. A zis că datoria e trecută pe «președintele României», n-o interesează că a făcut-o Băsescu.”

”Nu-i bai mare”, a continuat noul președinte, ”că am lipit ce aveam de lipit cu niște rășină adunată de la copacii din curtea palatului Cotroceni. Doar că nu-mi place să am datorii la oameni. Așa că am vândut miile de sticle goale lăsate de Băsescu și am stins deja jumătate din datorie. Iar restul banilor o să-i fac, cel mai probabil, din meditații.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 23.12.2014 13:35 Politic

National Cinematografic