Iohannis acuză greaua moştenire: Băsescu mi-a lăsat datorii imense pe caiet, la chioşcul de la colț

Nici nu s-a instalat bine la Cotroceni, că noul președinte Klaus Iohannis se confruntă deja de greau moștenire pe care i-a lăsat-o Traian Băsescu. Asta după ce ieri a aflat că are de achitat o sumă imensă la magazinul de la colț, unde Băsescu nu a plătit nimic pentru băutura și țigările consumate anul acesta, pentru că a cerut să-i fie trecut totul pe caiet.

”Mi-am trimis unul dintre consilieri până la magazinul de la colț, să îmi ia rapid niște super glue, că voiam să mai repar niște cheștii prin palat”, povestește Iohannis. ”Și s-a întors cu mâna goală, că i-a zis vânzătoare că e sfârșit de an și că trebuie să plătesc tot ce e trecut la caiet, altfel nu îmi mai vinde absolut nimic. A zis că datoria e trecută pe «președintele României», n-o interesează că a făcut-o Băsescu.”

”Nu-i bai mare”, a continuat noul președinte, ”că am lipit ce aveam de lipit cu niște rășină adunată de la copacii din curtea palatului Cotroceni. Doar că nu-mi place să am datorii la oameni. Așa că am vândut miile de sticle goale lăsate de Băsescu și am stins deja jumătate din datorie. Iar restul banilor o să-i fac, cel mai probabil, din meditații.”

Scris de Calin
23 decembrie 2014 11:12

Alte articole

Vezi mai mult