Iohannis amenință. Dacă îl dați jos pe Cîțu, o pun pe Raluca Turcan premier

Bătălia pentru a-l menține pe Florin Cîțu premier al României cât mai mult timp continuă. Într-o mișcare magistrală, de veteran al șahului politic, președintele Klaus Iohannis a aruncat azi dimineață nucleara: „Dacă îl dați jos pe Cîțu o propun pe Raluca Turcan premier”.

Mișcarea este foarte bine gândită pentru că Raluca Turcan are numeroase calități care o fac aproape imposibil de refuzat. În primul rând este femeie, în al doilea rând este blondă, adică exact ca Ursula von der Leyen și cine s-ar opune numirii ei ca prim-ministru s-ar opune practic Uniunii Europene.

E știut faptul că votanul de rând halește vrăjeală de-asta ieftină cu UE iar votantul cu studii superioare o halește pe aia cu „promovarea femeilor în politică”, deci mișcarea are șanse mari de succes. În privința competențelor profesionale, Raluca Turcan poate fi comparată doar cu predecesorul ei Florin Cîțu, deci și aici are un avantaj, că încă n-a apărut vreun dosar despre cum conducea beată cu ochii injectați pe vreun drum județean din România sau din altă țară.

Scris de Ef
30 septembrie 2021 13:09
Citește mai mult despre: florin citu raluca turcan

Alte articole

Vezi mai mult